Wednesday, January 1, 2014

Sedihnya.

Salam.





Hurmmm, aku tak mengharapkan apa-apa pon. Aku cuma nak korang wish birthday aku. Tetiba rasa sentap entah kenapa. Mungkinkah kawan-kawan aku sudah melupakan aku?? Diorang dah tak ingat aku. Aku taknak hadiah. Aku cuma nak rasa dihargai. Bukan kawan-kawan je, sedare mare pon. Sedihnya. Boleh kira berapa kerat je yang wish kat aku. Tu je lah. K bye. Nak bawak diri lah. Huhuhuhu.











Baru perasan yang google wish aku punye birthday. huhuhuhu





Photobucket

2 comments:

  1. Aww.. Vee baru je update entry birthday Faten. Harap dpt mengubat kesedihan :) Tak mau lah sedih2 on birthday niii :) Smile!! xo

    ReplyDelete
  2. Jgn sedih2...kak JM kan ader :-)

    ReplyDelete