Saturday, January 9, 2016

Sorry


Erm, selamat pagi ke ape eh? Heee tak tahu nak cakap apa.
Lamanya tak update blog, bersawang lah blog ni hahaha. Macam lah ade org kisah.
Lama tak bukak blogger, banyak betul komen. Tapinya pasal nama dalam bahasa korea lah. 
Bukan pasal iiolss pon. Hahha, 



Sorry uols yang duk komen tanya macam mana nk tulis nama dalam bahasa korea tu. 
Iols bukan taknak reply, tapi iols baru je bukak blog ni. Lama gila kot tinggal.
Last update bila ntah, lupa da. Tapi ada seorang hamba Allah rajin reply sume komen2 yang tanya tu.
Lagipun da cakap kat dalam entry tu, bukannya iols ni pandai sangat bahasa korea. 
Sikit2 tu boleh lah, Belajar daripada drama korea dan variety show korea.



Dengan rasminya saya berumur 23Tahun 9Hari. Lupa lak nak update blog 1Januari ritu.
Sedih sangat hari tu, sebab xde sape pon ingat birthday kiteee. 
Sebab orang ingat kite tipuuu. Hurmmmmm.




Photobucket

Wednesday, August 26, 2015

Monday, August 24, 2015

Assalamualaikum



Lamanya tak update blog. Heeee, Nak cakap buzy takdelah buzy pon.
Duk rumah makan tido makan tido je.Tak buat apa pon. Hahaha.
Tapi selalu datang jenguk. Heeee. Especially statistics. 
Hamboiii korang ni, Rancak bebenor pasal nama dalam bahasa korea.




Antara keywords yang ada.







Photobucket