Sunday, December 1, 2013

Kecewa


Salam.



Kecewa gila ngn blog ni. Huhuhu. Aku nye widget takleh nak letak dekat sidebar. huhuhu. Nak taknak kena letak kat bawah jugak. Adoi lah. Apa-apapun blog ni dah berubah sket. Berubah apa je pon. Yang blog list dan blog achieve je pon. Nampak cam serabut sangat. Aku buat style yang boleh scroll tu haaa. hahaha. Nanty lah nak mekap sikit. Tapi takde idea pulak nak buat camne. hahaha






Photobucket

1 comment:

  1. Assalamualaikum, follow sini. Jom join ga ni kalau belum kerana berpeluang memenangi novel. :)

    --> http://boladuri.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suamiku.html

    ReplyDelete