Friday, March 15, 2013

A new life

Assalamualaikum..


Esok aku akan mulakan hidup yang baru. Esok juga lah aku akan masuk kerja. Heeee, nerves jugak neh. Tapi kan, now aku tak tido lagi. Esok masuk kerja pukul 9 Pagi. Harapnya aku kerja kat situ bertahan lah setahun or dua tahun.

Aku dah bosan kerja sekejap-sekejap. Malu kot. Bila orang tanya pengalaman bekerja.


JM, my tab dah hancur. Tak sempat nak buat review. huhu. Jatuh dalam longkang. Tak tahu apa rosak. Tapi touch dia tu tak oke. Screen cam pecah2.


p/s : aku nak cari member travel bulan 5 neh.


Photobucket

2 comments:

  1. In sha allah klau ada jodoh panjang leh keja lama kt sana lrh simpan nk g koya hihih
    Alah dear, sian nyer x sempat nk baca psl review nya x pet sabar yer maybe Allah nk bg yg lebih baik :-)
    Member travel? Klau bloeh nk je JM polow tp bln 5 JM dh x leh kuar lg sbb bln 4 baru blk dr china nanti kena lepuk ngan bosss

    ReplyDelete