Saturday, February 18, 2017

NUR HATIN BINTI ABDUL RAHIM

Post ni didedikasikan khas untuk NUR HATIN BINTI ABDUL RAHIM.

Terima kasih atas segalanya sepanjang persahabatan kita. Terima kasih sebab sudi jadi telinga yang baik dengar semua masalah aku. Terima kasih sebab ada disisi aku disaat aku perlukan mg. Terima kasih sebab anggap aku dok hargai mg atas segala pertolongan mg. 

Aku bukan nak putus sahabat sangat dengan mg. Tapi kali ni aku terpaksa ikut kata hati, ikut ego diri aku, untuk diri aku sendiri. Sebab rasa diri macam tak dihargai, wt mnde lagi stay??? Bukan takboh cerita, tapi this is me! Aku akan pendam apa yang aku rasa. 

No aku mg save nama je, tapi kawan yang lain mg save bie lah, sayang la. Ingat aku dok terasa ke? Sedangkan aku lebih lama berkawan dengan mg. Yes, memang aku kebudak2kan since aku ade seorang je kawan yang betul2 kawan. Tapi aku rasa aku silap. Sebab aku rasa aku seorang je yang terhegeh2 dengan persahabatan ni. Sebenarnya dah lama aku pendam. Tapi kali ni aku xleh tahan dohh. Mulai hari tu, aku start jauhkan diri dari semua orang. 
Setiap masa aku ade dengan mg, even waktu mg dok perlukan aku. Dan bila pikir2 balik, mmg aku yang terhegeh2. huhuhu. Sadisnye lah aku ni. 

Masa mg tunang, terpaksa ambik gambor ni, sbb ni je ada dalam simpanan aku.
Sebab xdok gambor aku dan mg bersama. Ok. 

Masa mg nikoh, aku tetap ade disisi mg. Hurm, nanti bila aku nikoh?? 
Walaupun beberapa hari sebelum tu pak sedara aku meninggal.

Masa majlis sambut menantu di rumah family usop. 
Aku sorang jugak yang temankan mg satu hari, dari pagi sampai petang. 

Sehari sebelum mg masuk wad nak lahirkan dhani. 

Aku melawat mg kat spital masa mg nk lahirkan dhani. 
Aku je kawan yg pergi jenguk mg, yang lain??

Majlis akikah dhani, aku sorg jugok yang pergi. huhu. 

Majlis hari jadi dhani, pon aku sorang yang pergi. 
Dan start dari tu aku mula sedar diri, aku yang terhegeh2. huhuhu. 
Aku sentiasa ade disisi mg disaat mg perlukan aku. 

Lepas tu, aku tak mintak lebih pon. Aku just nak lebih perhatian dari mg. Masa hari jadi aku, mg wish mcam tu je??? Aku ni berharap lah dapat ucapan yang grand2 dari mg. Tak mengharap hadiah pon dari mg. Dan kali ini aku memang betul2 sedor diri! Fine, aku mula jauhkan diri aku dari semua orang. Well, xdok org hairan pon. Sebab aku pon bukannya ramai kawan. Boleh kira dengan jari berapa orang je kawan yang betul kawan aku ada. Once more, aku memang kebudak2kan, ego! 


Aku bukan nk mengungkit, tapi sebab ada orang cakap aku tak hargai persahabatan, org cakap aku tak hargai pertolongan orang, aku terpaksa bangkitkan semua ni. Bukan ni je, ade lagi. Tapi ini antara yang tarikh penting dalam hidup aku. 

Sekian, terima kasih untuk segalanya. 

No comments:

Post a Comment